img
A Few Words About...

Our Great Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud ullamco laboris nisi ut uis aute irure dolor voluptate velit esse cillum dolore eu.
img

Our Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempo labore et dolor.
Mike Hoogman

Mike Hoogman

Eigenaar/Engineer
Vera Hoogman

Vera Hoogman

Manager

Testimonials

HK&I Techniek is het beste bedrijf waarmee ik ooit het genoegen heb gehad om mee te werken! Ze waren uiterst professioneel, heel beleefd, en het werk was uitzonderlijk. De manier en snelheid waarmee ze deze klus hebben geklaard was opmerkelijk. Mijn familie en ik kunnen dit bedrijf echt niet genoeg aanbevelen.

Marcel ter Haar
Marcel ter HaarPurmerend

Ze hebben een nieuwe compressor en verwarming geïnstalleerd. De installateurs waren stipt, beleefd en deskundig. De hoofdvertegenwoordiger was deskundig, behulpzaam en zorgde ervoor dat alle aspecten van de installatie begrepen werden. Iedereen die in ons huis kwam werken was ongelooflijk beleefd en professioneel.

Robert van Dam
Robert van DamMidden Beemster

Zeer professioneel. De monteur voerde het werk snel uit en deelde daarna zijn bevindingen. Geen agressieve verkoop van aanvullende diensten. Ik zou zeker opnieuw gebruik maken van hun diensten. Ik beveel dit bedrijf en het team ten zeerste aan. Ik ben zeer tevreden over de prestaties van de airco en de voortdurende service van HKI.

Jim R.
Jim R.Hoorn